Axtschlag Zaagmeel kersenhout
Axtschlag Zaagmeel kersenhout
Het zaagmeel van Axtschlag is gemaakt van natuurlijk hout zonder chemische toevoegingen.
Het kersenhouten meel geeft een milde en fruitige rooksmaak af.
De houtvochtigheid is onder de 18%, waardoor het hout zeer productief is voor het verbruik.
Hoe te gebruiken? Neem een stuk zilverpapier van ongeveer 50 cm breed. Doe ongeveer 100g zaagmeel in het midden van het vel zilverpapier. Rol het zilverpapier op langs de lange zijde, zodat u een langwerpige rol krijgt. Plooi de buitenkanten van de rol naar boven, zodat je 2 handvaten krijgt. Prik in het midden van de rol enkele gaatjes met een vork. Leg de rol op de warme grill en sluit het deksel, zodat het voedsel een rokerige smaak krijgt. Na een kwartiertje zal er rook geproduceerd worden voor ongeveer 40 minuten.
Gewicht: 1kg