Axtschlag Rookhout chips walnoothout
Axtschlag Rookhout chips walnoothout
De rookhout chips van Axtschlag zijn gemaakt van natuurlijk hout zonder chemische toevoegingen.
De rookchips produceren een scherp ruikende, chili-achtige en aangenaam sterke rooksmaak, die niet vergelijkbaar is met hickory.
De houtvochtigheid is onder de 18%, waardoor het hout zeer productief is voor het verbruik.
Hoe te gebruiken? Leg de chips in warm water voor ongeveer 30 minuten. Haal ze uit het water en laat ze even uitdruppen. Strooi ongeveer twee handenvol vochtige chips over de hete kolen. Sluit het deksel onmiddellijk. Twee handenvol chips produceren rook voor ongeveer 10 minuten. Herhaal om de 10 minuten tot het gerecht klaar is.
U kan ook de chips op een ovenplaat openstrooien en daarop uw voedsel leggen en in een voorverwarmde oven plaatsen. Een gerecht voor vier personen heeft ongeveer 500g houtchips nodig.
Grootte van de korrels: 1 - 5 cm
Gewicht: 1kg
Geschikt voor alle grills.